arrow_drop_up arrow_drop_down
€147
Gratis

Meer leads, afspraken en sales voor je bedrijf?

  • Doe nooit meer koude acquisitie, maar enkel sales activiteiten die omzet opleveren
  • Ontdek hoe je minimaal 30% meer omzet kan draaien door alleen een beter aanbod te presenteren
  • Krijg automatisch sales afspraken in je agenda
  • Leer hoe je meer dan 60% van al je sales afspraken closed
  • 7 cruciale sales tips hoe je meer klanten werft
  • Inclusief case study hoe we in 3 dagen 215 leads, 129 telefoonnummers voor €0 hebben geworven + uitleg hoe jij dit kan doen
  • Tijdelijke bijkomstigheid: Inclusief gratis financieel stappenplan naar 100.000 en 1 miljoen euro omzet

Van nature heb ik als verkoper en later als ondernemer altijd klanten geworven middels koude acquisitie en mijn netwerk. Ik merkte dat dit steeds minder makkelijk ging en ik bijna alleen maar aan het prospecten was waardoor ik niet veel sales kon maken en het ook nog eens erg demotiverend werkt. Nu 2 maanden met Robert te hebben samengewerkt heb ik 58 leads geautomatiseerd geworven en heb ik er daar 21 van kunnen closen! Tijdsbesparing en meer omzet. Warm aanbevolen!

Fons van Dosselaar

Wil je iets wat 65% van alle ondernemers niet heeft?

Omzet voor een bedrijf is hetzelfde als zuurstof voor het lichaam. Juist, je kunt niet zonder. Toch zien wij in de praktijk dat meer dan de helft van de ondernemers hun gehele salesproces niet op orde heeft.


Vaak zien wij dan ook dat het gros van de ondernemers bij het doen van acquisitie sporadisch een actie online gooit, klanten via het netwerk probeert aan te trekken en zo nu en dan op social media aangeeft dat er weer ruimte is voor een nieuwe klant. Want als je dit doet, dan ga je sales maken... toch?


Dit is echter niet de best werkende methode, je ziet namelijk vaak dat het gros van deze ondernemers geen reserves opbouwt en dat je dan met alle moeite van factuur naar factuur begint te leven om zo net aan je rekeningen te kunnen betalen en een veel te laag salaris overhoudt.


En dat is zonde, want wist je dat je 'sales' ook voor jouw bedrijf goed kunt vormgeven?


Maar voordat we je dat vertellen, laten we onszelf eerst even aan je voorstellen.


Wij zijn het team achter SalesUni.

Robert Wohl, Lucas Verschuur en Joost Wohl.


Inmiddels trots eigenaar van 2 organisaties. Sales Passie B.V. en SalesUni B.V.

9 jaar

Ervaring in sales

300+

Trainingen gegeven

2.300+

Deelnemers meegedaan deze training

3.650+

Aantal sales die deelnemers tijdens deze training hebben gemaakt

Ontvang best practices uit 75 cases en miljoenen euro's omzet

In de afgelopen 9 jaar hebben we met 75 verschillende opdrachtgevers samengewerkt en gehele sales strategieën en structuren voor ze opgezet en zelf de sales voor hen gedraaid. Zo hebben we meer dan miljoenen euro's aan omzet gedraaid en hebben deze opdrachtgevers duizenden nieuwe klanten mogen verwelkomen.


Vanuit deze ervaring kunnen we je precies vertellen wat goed werkt en hoe je een salesproces voor je bedrijf neerzet waardoor je bedrijf continu winst gaat maken.


Het doel van deze gratis training is dan ook om je exact te laten zien hoe je een perfect salesproces vormgeeft voor jouw bedrijf zodat jij dit ook gaat ervaren.

Ik heb in 1 dag al 114 leads geworven.

Dat klinkt natuurlijk al heel goed, maar wat echt leuk is, is dat ik deze 114 mensen heb geworven ZONDER ADVERTENTIEKOSTEN!

Trix van Beek

Mijn mond viel letterlijk open van verbazing toen ik erachter kwam hoe weinig sales ik maar hoefde te maken voor mijn target. Ik heb nu een juiste strategie gevonden hoe dit te bereiken.

Peter Folkertsma

Ik heb naar aanleiding van je bestand van de salespitch mijn strategiegesprek aangepast waardoor ik veel minder advies geef. En zojuist het eerste gesprek en direct! BAM! Verkoop!

Annelies Bobeldijk

Je business en inkomen vergroten?

  • Wil je nu direct aan de slag om meer leads, afspraken en sales voor je bedrijf te maken?
  • Wil je jouw bedrijf omvormen tot een winstgevend bedrijf?

Download dan nu gratis deze sales training!

Cookie