SalesUni

SalesUni

Wij helpen jou aan meer sales

SalesUni is er om jou als ondernemer te helpen om aan klanten te komen. Dit doen wij door de beste tips, trends, challenges, trainingen, e-books en video's te delen over sales. 


Onze missie is om van onze klanten ook een expert in het gehele salesproces te maken. Hiervoor hebben wij bewust gekozen omdat sales de belangrijkste asset in business is wil je door kunnen breken met je bedrijf. Het is een skill die je simpelweg moet ownen.


Wij begeleiden ondernemers en verkopers dan ook door ze te trainen en te begeleiden om werkende sales strategieën toe te passen op hun business. Dit begint bij het aantrekken van leads en eindigt bij het upsellen van klanten en het opzetten van meerdere stromen van inkomsten.

Over ons

3

Eigenaar van aantal salesbedrijven

€150.000

Gemiddelde groei per geholpen klant

8

Jaar in het vak

Onze diensten

Sales Mastery

Wij zijn van mening dat onze sales kennis toegankelijk moet zijn voor elke sales professional en ondernemer. Meer sales zorgt namelijk voor een betere economie, meer succesvolle ondernemingen, meer werkgelegenheid en een zorgelozer en leuker leven. Daarom bieden wij onze sales kennis, die wij hebben opgedaan en al onze verkopers leren, aan voor een kennismakingsprijs.

Samenwerken

Een salesproces begint bij doelgroep specificatie en eindigt bij upselling en de opzet van meerdere stromen van inkomsten. Wij begeleiden ondernemers om ze het gehele salesproces aan te laten pakken. Deze aanpak resulteert in een succesvolle winstrekening voor je bedrijf, en dat geeft de ondernemer de vrijheid, inspiratie en financiële mogelijkheid om hun bedrijf verder uit te bouwen.

Anderen over ons

Ik heb een waardevolle workshop gehad van Robert. Hij heeft passie en is een kei in sales. Fijne aan Robert is dat hij een mooie balans weet te vinden tussen sales en aandacht voor mensen.

Pieter

Mijn mond viel letterlijk open van verbazing toen ik erachter kwam hoe weinig sales ik maar hoefde te maken voor 1 miljoen euro omzet. Met Robert zijn begeleiding zit nu al op een kwart.

Peter

Ik heb naar aanleiding van je bestand van de salespitch mijn strategiegesprek aangepast waardoor ik veel minder advies geef. En zojuist het eerste gesprek en direct! BAM! Verkoop!

Annelies

Heb je een vraag?