Wil jij je bedrijf ook transformeren in een onverslaanbare salesmachine?

Beste ondernemer,


Heb je het gevoel dat je dagelijks op zoek moet naar nieuwe klanten? En desondanks alle inspanningen die je doet, je continu blijft trekken aan je doelgroep en keer op keer afwijzingen krijgt?

 

Heb je het idee dat je product véél beter is dan je daadwerkelijke sales resultaten en je niet genoeg omzet draait om zaken uit te kunnen besteden en echt door te kunnen groeien?


En wil je nu eindelijk eens zorgeloos kunnen leven, waardoor je relaxt op vakanties kunt en kan eten in de restaurants waar jij wil, zonder daarna beangstigend naar de rekening te moeten kijken?


Vandaag geef ik je de mogelijkheid om dit een halt toe te roepen.


Krijg veel meer leads, offertes en klanten, zonder ook nog maar ooit een cold call te hoeven plegen

De grootste uitdaging bij het doen van sales, is dat je te weinig gekwalificeerde leads in je pijplijn kan krijgen ten opzichte van de tijd hiervoor maar beschikbaar is. En naast het creëren van deze leads is het dan ook nog zaak om ze te closen en met ze aan de slag te gaan. En naast het gehele salesproces, komen dan ook nog alle andere taken van je onderneming aan bod.


Algauw merk je dat je gevangene wordt in je eigen bussines, jezelf opsluit van de buitenwereld, niet kan groeien met je bedrijf en structureel tijd te kort komt.

 

Maar waar kan je nu al die tijd vandaan halen? En hoe kan ik dan klanten blijven scoren? 


Automatisering. Dat is het antwoord wat je zoekt. Want wat zal het voor je betekenen als je al jouw expertise kan inzetten voor duizenden geïnteresseerden en dat deze kennis jarenlang voor je blijft werken en dagelijks leads en afspraken voor je realiseert, zonder dat het je daadwerkelijk tijd of energie kost? 


Tijdens vakanties, wanneer jouw laptop gesloten blijft, loopt jouw geautomatiseerde verkoopmachine, gratis door en scoor je leads en klanten, zonder dat je er omkijken naar hebt of zelfs wist dat er een deal zou vallen.


Zie het dan ook dat je een leger creeërt aan mini-you verkopers. Gratis verkopers die 24/7, 365 dagen het jaar jouw prospecting en leadgeneratie uit handen voor je nemen en ervoor zorgt dat jouw 'verkopers' je leads opleiden en opwarmen, waardoor je alleen maar, als jij dat wil, jouw hengel met aas uitgooit en dat er direct door de goudvissen erop wordt gebeten en jij ze enkel en alleen nog maar binnen hoeft te halen.

Het belangrijkste focuspunt van een ondernemer

Focus op jouw inkomen

Vrijheid is de meest belangrijke waarde wat wij als mens hebben. Doen wat je wil, wanneer je wil, waar je wil.

Echter is de mate waarin wij vrijheid kunnen ervaren volledig afhankelijk van jouw financiële situatie. Zo resulteert de hoogte van jouw inkomen in hoeverre jij:


  • taken in jouw bedrijf kunt uitbesteden;
  • kan eten in de restaurants waar jij wil;
  • de landen kan bezoeken waar jij van droomt.

Focus op inkomen is dan ook de nummer 1 prioriteit wat wij aanpakken.

Waarom ons geloven?

Waarom mensen voor ons kiezen

Al meer dan 8 jaar trainen wij verkopers en ondernemers om ze meer verkoopresultaat te laten behalen.


Zo trainen wij dagelijks onze eigen 40 verkopers om ze beter te maken in het closen van deals. Zo verkopen ze onder ander e-learningtrajecten, masterminds, events, abonnementen voor goede doelen en websitesoftware. Dit gebeurd zowel B2C als B2B, face to face als met de telefoon, met orderwaardes die liggen tussen de €100 en €8.500, waar er wekelijks zo’n 150 sales worden geclosed.


Maar daarnaast begeleiden en trainen wij ondernemers om gehele sales strategieën en structuren met ze op te zetten. Zo leggen wij de focus bij ondernemers om een overvolle structurele toestroom aan gekwalificeerde leads te genereren en om ze een master te maken in sales, waardoor leads ook daadwerkelijk worden geclosed. Zo ontstaat er een groei mindset, waardoor ze commerciëler te werk gaan en meer business aantrekken.


Door al deze ervaring kennen wij alle quick- en long- wins, wij weten hoe businesmodellen werken en hoe we het jou kunnen leren. Zo hebben we meer dan honderd sales structuren voorbij zien komen en weten we exact waar de winst voor een bedrijf zit.

SalesUni, het nummer 1 salestrainingsplatform van Nederland

Dit is wat je krijgt als je SalesUni lid wordt

Salestrainingen waar je wil, wanneer je wil, wat je wil. Je krijgt toegang tot een bibliotheek waar je alles in video vorm vindt over leadmanagement, closing, follow-up, doelen stellen, meerdere stromen van inkomsten, upselling, samenwerkingsverbanden, marketing- en salesfunnels, advertising, social selling etc, etc.


Zo hebben trainingen een duidelijk plan van aanpak, leer je sales scripts vanuit een werkend format schrijven, en ga je onder ander goedwerkende cases, sales mailingen en funnels kunnen kopiëren en implementeren voor je eigen business.   

1. Kickstart

De start hoe je een onverslaanbare salesmachine maakt van jouw bedrijf

2. Sales Mastery

Alle theoretische saleskennis die je moet weten en kunnen toepassen

3. Leadcreatie

Elke methode om leads te werven, zoals FB adds, Instagram, LinkedIn en o.a. referrals 

4. Phone Mastery

Alle strategieën en pitches hoe je de telefoon kan inzetten voor je bedrijf

5. Follow-up

Elke methode van lead, marketing en sales follow-up vind je in dit onderdeel

6. Money Mindset

Verdienmodellen en strategieën die je toepast om te groeien met je bedrijf

7. Ledenwebinars

Minimaal eens per maand een virtuele live meeting met nieuwe best practices

8. Tools

Alle tools die worden aangeraden om te gebruiken met uitleg waarom

Van nature heb ik als verkoper en later als ondernemer altijd klanten geworven middels koude acquisitie en mijn netwerk. Ik merkte dat dit steeds minder makkelijk ging en ik bijna alleen maar aan het prospecten was waardoor ik niet veel sales kon maken en het ook nog eens erg demotiverend werkt. Nu 2 maanden met Robert te hebben samengewerkt heb ik 58 leads geautomatiseerd geworven en heb ik er daar 21 van kunnen closen! Tijdsbesparing en meer omzet. Warm aanbevolen!

Fons van Dosselaar

+ Onze sales blauwdrukken (t.w.v. 1.282 euro)

Al onze sales blauwdrukken en mailingen die wij dagelijks op de werkvloer gebruiken stellen wij voor je beschikbaar, die je met een klik op de knop, kunt kopiëren en modelleren naar je eigen business. Zo krijg je al onze marketing-, sales- en follow-up funnels, krijg je al onze scripts die wij gebruiken bij het closen en het weerleggen van bezwaren. Kortom, alles wat wij gebruiken dat omzet oplevert delen we met je.

+ Sales experts als sparringpartner (t.w.v. 1.800 euro)

Minimaal 1 keer per maand gaan we in een groepscall met elkaar in gesprek. Tijdens deze calls worden er nieuwe best practices + blauwdrukken, die direct implementeerbaar zijn, gedeeld. We kijken naar ingestuurde cases om te verbeteren, er zijn trainingen omtrent sales en daarnaast hebben we het over de voortgang die je maakt om je ook echt gecommit en gemotiveerd te houden zodat je jouw doelen haalt.

+ Implementatie workshop op kantoor (t.w.v. 450 euro)

In een groep van maximaal 5 personen wordt jouw gehele sales strategie onder de loep genomen, wordt er een op maar gemaakt salesplan met jou gemaakt en ga je naar huis met een geïmplementeerd format + checklist hoe je jouw automatische salesmachine snel gaat afmaken.

Monique Bastinck

De vragen die wij hadden op het gebied van sales zoals een goed script en hoe kun je beter closen zijn allen door Robert met veel enthousiasme besproken. De kennis van Robert over sales is erg groot en op al onze vragen kwam er een antwoord, tip of informatie.

Trix van Beek

Ik heb gisteravond om 19:00 mijn salesmachine online gezet.

Ik heb in 1 dag al 114 mensen in mijn mailinglijst.

Dat klinkt natuurlijk al heel goed, maar wat echt leuk is, is dat ik deze 114 mensen in mijn mailinglijst heb gekregen zonder advertentiekosten

Annelies Bobbeldijk

Even een update, Robert. Ik heb naar aanleiding van je bestand van de salespitch mijn strategiegesprek aangepast waardoor ik dus veel minder advies geef. En zojuist het eerste gesprek en direct! BAM! Verkoop! En gelijk de duurste variant. Blij mee!

+ Toegang tot ons netwerk

Omring jezelf met ondernemers die ook elke weer een stapje hoger willen komen op de ladder van succes. 


Daarnaast leent onze community zich ook perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden en kan je al je vragen aan ons stellen voor support. Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en zelfs eigen groepen starten voor specifieke onderwerpen.


Je netto waarde staat immers gelijk aan de grootte van je netwerk.

Netwerken

Breid je netwerk uit met like minded ondernemers

Successen zien is krijgen

Niets is zo aanstekelijk en motiverend als een succesvol voorbeeld

Altijd een antwoord

Stel zoveel vragen als je wilt en krijg feedback op je sales strategie

Heb je nog vragen?

Twijfel dan niet om eerst contact met ons op te nemen.