Closers van je verkopers maken?

Closers van je verkopers maken?

24/7 training van je salesmensen

Video sales trainingsbibliotheek voor je verkopers 

Live training

live sales trainingen bij jou op locatie

Maandelijks contact

Maandelijkse inloopmomenten voor je verkopers

Heb je het gevoel dat er meer sales door je sales team gemaakt kunnen worden?

Het werken met verkopers is de beste keuze die je kan maken voor je business. Het biedt je de oneindige mogelijkheid om te groeien met je bedrijf.


Maar gaat die groei minder hard dan je had verwacht? En heb je daarnaast het idee dat er teveel orders verloren gaan of dat er complete follow-up naar je leads en prospects ontbreekt. Zonde, de kans is groot dat je duizenden euro's links laat liggen. Want wat zou het al betekenen als je verkopers maar 1 deal per maand meer maken?

Mist er kennis?

En het is logisch dat je sales team deals laat liggen. Je bent immers een bedrijf begonnen om mensen te helpen met jouw product of dienst. Jouw expertise over jouw vakgebied maakt je dan ook een specialist in jouw branche. Bij het trainen van je verkopers krijgen ze dan ook alle ins & outs geleerd over jouw vakgebied. 


Maar hoe zit het met de specialistische kennis op het gebied van closen? 


Om echte closers van je verkopers te maken is het van belang dat je verkopers trainen. Om echte closers van je verkopers te maken is het van belang dat ze alle ins & outs leren over het vakgebied 'closing'. Het is een simpel antwoord wat leidt tot een explosie in omzet voor jouw business. 

Waarom wij een onverslaanbare salesmachine van jouw sales team kunnen maken

Al meer dan 8 jaar trainen wij verkopers en ondernemers om ze meer verkoopresultaat te laten behalen. Maar nog steeds; wij staan dagelijks met onze poten in de klei.


Zo trainen wij dagelijks onze eigen 40+ verkopers om ze beter te maken in het closen van deals. Zo verkopen ze onder ander e-learningtrajecten, masterminds, events, abonnementen voor goede doelen en websitesoftware. Dit gebeurd zowel B2C als B2B, face to face als met de telefoon, met orderwaardes die liggen tussen de €100 en €8.500, waar er wekelijks zo’n 150 sales worden geclosed.


Door al deze ervaring kennen wij alle quick- en long- wins, wij weten hoe je verkopers transformeert naar closers en hoe je ze gedurende weg gemotiveert houdt.

8+

Aantal jaar in het vak

2.000+

verkopers en ondernemers getraind

300+

Aantal trainingen gegeven

Resultaten van ons eigen sales bedrijf

Case: €415.917 omzet binnengehaald in 1 jaar

SalesPassie B.V. neemt leadopvolging van B2B organisaties uit handen. Gedurende het jaar is er focus gelegd om structuur aan te leggen waardoor de accountmanagers van SalesPassie een duidelijke dagindeling en manier van handelen hebben gekregen. Zo zijn er sales scripts gemaakt voor de salescalls, bezwaren, follow-up en upselling en zijn er daarnaast strategieën geïmplementeerd waardoor de accountmanagers geautomatiseerd sales afspraken ontvangen in hun agenda en ze bijna niet meer aan prospecting hoeven te besteden. 

€415.917

Omzet binnengehaald in 1 jaar

1 naar 10

Gegroeid in verkopers

429

Aantal sales gemaakt

Dit is wat je krijgt

Sales trainer voor je sales team

Minimaal 2 keer per maand gaan we in een groepscall met je sales team in gesprek. Tijdens deze calls kijken we kijken naar ingestuurde cases om te verbeteren, er zijn trainingen omtrent sales en daarnaast hebben we het over de voortgang die je maakt om je ook echt gecommit en gemotiveerd te houden zodat je jouw doelen haalt.

Live training

Altijd trappen we af met een live salestraining. Deze kick-off is het ideale moment om verkopers kennis met ons te laten maken, de werkwijze met SalesUni uit te leggen, maar bovendien is de insteek van de training erop gericht om jouw sales team tot op het bot te motiveren en nieuwe salestechnieken te presenteren.

Sales training bibliotheek

Salestraining voor je verkopers, wanneer ze willen , wat ze willen. Je verkopers krijgen toegang tot een bibliotheek waar ze alles in video vorm vindt over leadmanagement, closing, follow-up, doelen stellen, upselling, referrals, het weerleggen van bezwaren, crosseling, gesprekstechnieken, etc.

Trainingen hebben een duidelijk plan van aanpak, zo leren ze sales scripts vanuit een werkend format schrijven, en gaan  ze onder ander goedwerkende cases, sales mailingen en follow-ups kunnen kopiëren en implementeren voor eigen gebruik.

Sales blauwdrukken

Al onze sales blauwdrukken en mailingen die wij dagelijks op de werkvloer gebruiken stellen wij voor je team beschikbaar, die je met een klik op de knop, kunt kopiëren en modelleren naar je eigen business. Zo krijg je al onze sales- en follow-up mails, krijg je al onze scripts die wij gebruiken bij het closen en het weerleggen van bezwaren. Kortom, alles wat wij gebruiken dat omzet oplevert, delen we met je.
arrow_drop_up arrow_drop_down